Karkkia ja energiajuomaa

Tiedättekö vanhemmat kuinka paljon lapsenne mättävät sisäänsä karkkeja, sipsejä, limsaa ja energiajuomaa? Koulussa nämä ylimääräiset eväät ovat yleistyneet räjähdysmäisesti. Taskuissa rapisevat karkkipussit tunneillakin – kyllä, kiellän sen – ja energiajuomalla jopa korvataan aamupala. Kun muutenkin energinen nuorimies juo energiajuomaa, hän ei ole kaukana humalatilasta. Kirjoittakaapa asiantuntijakommentteja tai edes kuulopuhetta energiajuomista!

Iittalan S-market avaa ystävällisesti ovensa jo aamuseitsemältä, joten koululaiset ehtivät hakemaan päivän sokeriannoksensa ennen kouluun tuloa. Ja kun kova himo yllättää, sinne hurautetaan kesken koulupäivänkin, mikä tietysti on kielletty. Mutta olivat säännöt mitkä tahansa, nuoret pilaavat hampaansa, kuntonsa ja terveytensä ennen aikojaan tällä menolla. Lisäksi roskat päätyvät yleensä tielle.

 

 

Jätä kommentti

css.php