Hurahtanut blogeihin

Olen tullut jo riippuvaiseksi tästä blogista. Pakko tarkistaa vähän väliä mitä ja kuka on kommentoinut mitäkin ja ketäkin ja mitä uutta kirjoittajat ovat keksineet. Valitettavasti oma kirjoittelu jää vähiin ajan puutteen vuoksi. Pää on taas pyörällä päivästä peruskoulukarusellissa.

-Ope saanks mä mennä käytävään tekeen tehtäviä? – Mä en kyllä istu ton vieressä! -Ope toi tökkii mua kynällä. -Ope mulla ei oo kirjoja. -Ope mulla ei oo kynää. -Ei, en oo tehny läksyjä. – Oliko meillä muka läksyjä? -Mä tein ne vihkoon mut vihko jäi kotiin. – Ope toi pieras. – Hyi täällä haisee.  – Ope mikä sivu? – Ai mikä sivu? – Niin mikä se sivu oli? – Ai, joo, on mulla kirjat, ne on repussa. Mikä sivu? – Saanko mä käydä vessassa? – Mä kans! – Ope miks toi sai mennä vessaan? – Laa laa la laa, tää on hyvä biisi. (Ville, soitin seis nyt) – Oota mä kuuntelen tän loppuun. – Tollakin on kuulokkeet. – Ope saako kuunnella musaa kun tekee tehtäviä?  – Ope mitä sitten, kunmä tein jo? – Ai mikä se sivu oli?

Lastentarhako? Ei, 24 oppilaan joukko seitsemäsluokkalaisia.

 

3 kommenttia artikkeliin “Hurahtanut blogeihin”
 1. avatar Heikki Koskela sanoo:

  Hei Hanna!
  Meillä on kotona yksi murkku, ja siksi ajattelen kammolla, että pitäisi opettaa kahta tusinaa tuommoista. Mutta, jokainen on elinkeinonsa valinnut.

  Oikeastaan asiani on kaupungin säästövelvoitteet. Hannu ja Iisakki painivat tuolla viereisellä sivulla, mutta kalvolalaiset ovat tottuneet hillitympään sanankäyttöön. Minä ehdotan säästöjä investoinneista: liikuntahalli 7 milj., rantapaviljonki 5 milj., Ahveniston maauimala 2 milj. (sisältää jo valtionavun). Liikuntahallin ja maauimalan käyttökulut ovat n. 0,5 milj. vuodessa. Tietenkin Hämeenkaari jäisi toimimaan.

  Säästäminen on aika helppoa, vai mitä?
  Yritä jaksaa niitten kanssa terv. Hessu K.

 2. avatar iisakki sanoo:

  Hanna,

  ilmoita luokkasi siihen tv-sarjaan, jota etsitään Hämeenlinnassa alkavia kuvauksia varten… Vai pitikö sen olla ysiluokka?

  Heikki,

  Rantapaviljonki maksaa ”vain” 3 milliä ja maauimalan käyttökulut n. 200 000 euroa. Veikkaanpa, että paviljonkia ei kuitenkaan rakenneta ja liikuntahallikin vasta muutaman vuoden päästä. Sinänsä välttämättömiä rakennushankkeita ei kannata lykätä, koska nyt kustannukset ovat alhaalla ja valtiokin yllyttää elvyttämään rakentamista erilaisilla tuilla. Investoinneista seuraavat käyttökulut ovat kyllä suuri ongelma.

 3. avatar Hanna Toivainen sanoo:

  Kiitos Hessu ja Iisakki sympatiasta. Tarkoititko Heikki tuolla viimeisellä toivotuksella jaksamista teinien vai valtuutettukollegoiden ja säästötoimien kanssa ;)?

  Luulen että televisiosarjaan haettiin kasiluokkaa. Ja veikkaan myös, että keskikaupungilta löytyy otollisempiakin luokkia. Meillä on oikeat ongelmat aika vähissä kuitenkin.

  Olen varmaan jotenkin oudosti vinksahtanut, kun kaikesta huolimatta nautin työstäni ja niistä raivostuttavistakin murkuista. Kunhan välillä saa nollata ajatukset.

  62 aamua.

Jätä kommentti

css.php